Monday, August 2, 2010

Til alle dere reisende


OK.
Her er planen: Komme på flyet, dra til New York, dasse rundt i 6 døgn, reise til San Fransisco and have a good time!
Som dere kanskje skjønner skal jeg bort fra det kalde nord. Jeg flykter sør-vest til et lite sted som heter Berkeley hvor jeg akter å forpuppe meg i et halvt år. Jeg kommer til å bruke denne bloggen til å oppdatere mine kjære og fjerne i mine bragder, svik, dåder og ugjærninger igjennom de neste 5-6 månedene.
Jeg skal til Amrika hvor kokakkolaen regner fra himmelen og elvene sies å bestå av flytende sjokolade! Og jeg gleder meg litt.
På denne turen har jeg satt opp et hemmelig tankeeksperiment som jeg kommer til å dele her med dere litt om gangen. Det kommer til å være et svært subjektivt eksperiment siden det kun er mine tanker det er snakk om, men så gjør jeg det jo ikke først og fremst for ploretariatet, men for min egen glede.
Her er det: Jeg kommer til å lage en logg over atferd hos de innfødte jeg møter der nede. Hvem vet hvor mange mennesker jeg møter på denne turen, og hvordan de kommer til å te seg over meg og hverandre?
Altså. Mange tror at vesten deler en og samme kultur, noe som på sett og vis delvis er riktig, men ikke i den grad mange skal ha det til. Første urbane legende som jeg akter å se nærmere på er om det er sant at amerikanere har kun dårlig øl. Nr 2 på listen er om de virkelig sover med m4 pistoler under puta/senga.
Dette kommer til å bli en reise inn i det virkelig ukjennte! Hvem vet om jeg kommer til å overleve. Med det i tankene har jeg preparert bildet over, av mitt perfekte utseende, som dere har lov til å mimre over om min bortgang blir presset på meg av en paranoid androide der borte.Anway. Next update: NEW YORK!